Ngarep > Produk > Hardware laut > Ngunci Kunci

Ngunci Kunci

ANDY MARINE stainless steel 316 Ngunci Kunci digawe saka pengalaman sugih China Pabrik hardware Marine, kita duwe luwih saka 20 taun tekan lan pembangunan Nguripake Kunci nggunakake kanggo prau. Kanthi pirang-pirang taun pengalaman industri, Turning Lock kita nduweni macem-macem aplikasi lan gaya sing sugih, sing bisa nyukupi kabutuhan lingkungan lan tampilan panggunaan sing beda, kalebu produk kita uga dipérang dadi telung tingkat: gedhe, medium lan cilik.


Ing konteks aplikasi laut, Turning Lock umume digunakake kanggo ngamanake lawang, hatch, lan titik akses liyane ing prau lan kapal.


Ing ngisor iki sawetara jinis Ngunci Kunci sing dirancang khusus kanggo panggunaan laut:


Slam Latch:Slam latches umume digunakake ing prau kanggo ngamanake hatches, lemari, lan bukaan liyane. Padha dirancang supaya gampang dilakokno kanthi gerakan siji, ngidini akses cepet lan trep. Slam latches biasane duwe mekanisme spring-loaded sing aman ngunci lawang nalika ditutup, tanpa perlu tambahan latching utawa mekanisme ngunci.


Kunci kamera:Kunci cam asring digunakake ing aplikasi laut kanggo ngamanake lawang, hatch, lan kompartemen sing luwih cilik. Padha kasedhiya ing macem-macem dawa silinder kanggo nampung macem-macem kekandelan lawang. Kunci cam biasane duwe cam puteran sing nganggo piring serangan utawa nutup lawang kanthi aman.


Kait kompresi:Kait kompresi umume digunakake ing aplikasi laut ing ngendi segel sing ketat lan anti banyu dibutuhake. Asring digunakake kanggo ngamanake panel akses, lawang kedap banyu, lan wilayah liyane sing kudu tahan tekanan dhuwur utawa paparan banyu. Kait kompresi nggunakake gagang puteran utawa tuas kanggo ngompres gasket karet ing lawang utawa pigura, nggawe segel kedap banyu.


Kunci Deadbolt:Kunci deadbolt, padha karo sing digunakake ing aplikasi omah lan komersial, uga bisa digunakake ing setelan laut. Padha nyedhiyakake tingkat keamanan sing dhuwur kanthi nggedhekake bolt menyang piring serangan, kanthi efektif ngunci lawang. Kunci deadbolt sing dirancang kanggo panggunaan laut biasane digawe saka bahan tahan karat kaya stainless steel kanggo tahan lingkungan laut sing atos.

 

 

Kunci Twist:Kunci twist biasane digunakake ing prau lan kapal kanggo ngamanake hatch, jendhela, lan bukaan liyane. Umume kasusun saka rod Utas sing diputer kanggo melu utawa ngeculake mekanisme ngunci. Kunci twist prasaja nanging efektif, nyedhiyakake penutupan sing aman.

Iki minangka sawetara jinis Turning Lock sing umum digunakake ing aplikasi laut.

 

Jinis Kunci Nguripake tartamtu sing dipilih bakal gumantung saka faktor kayata ukuran lan bobot lawang utawa lawang ngisor, tingkat keamanan sing dibutuhake, lan kahanan lingkungan sing bakal mbukak kunci.


Hubungi kita

Email:andy@hardwaremarine.comHubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk kanthi nderek:

Mob:+86-15865772126

24 jam online kontak:

WhatsApp / wechat: +86-15865772126


Yen sampeyan duwe pitakonan bisa hubungi kita


View as  
 
Nylon Deck Door Lock Lift Handle Flush Pull Hatch Latch

Nylon Deck Door Lock Lift Handle Flush Pull Hatch Latch

ANDY MARINE yaiku Nylon Deck Door Lock Lift Handle Flush Pull Hatch Latch Produsen lan supplier ing China sing bisa grosir Nylon Deck Door Lock Lift Handle Flush Pull Hatch Latch. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan kasengsem ing Nylon Deck Door Lock Lift Handle Flush Pull Hatch Latch, hubungi kita. Kita tindakake kualitas ngaso njamin sing rega kalbu, darmabakti service.We sing profesional Marine Hardware Pabrik kanggo luwih saka 25 taun. Kita bisa nyedhiyani produk kualitas dhuwur lan prices competitive, lan kita bisa dadi partners apik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Boat Lift Handle Ring Ngunci Kunci Hatch Latch Marine 316 Stainless Steel

Boat Lift Handle Ring Ngunci Kunci Hatch Latch Marine 316 Stainless Steel

Pabrik Andy Marine dumunung ing daratan China kanthi sejarah 25 taun lan duwe pengalaman ekstensif ing manufaktur Boat Lift Handle Ring Turning Lock Hatch Latch Marine 316 Stainless Steel. Komitmen kanggo nyedhiyakake aksesoris laut sing berkualitas lan bagean panggantos laut. Apa sampeyan pengin nggunakake dhewe utawa adol minangka agen, Andy Marine bakal dadi pilihan sing paling apik. Boat Lift Handle Ring Turning Lock Hatch Latch Marine 316 Stainless Steel sing dikenalake ing ngisor iki digawe saka stainless steel 316 kanthi permukaan sing dipoles.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Boat 316 Stainless Steel Embedded kunci karo Hatch Latches Ngunci Gagang Kunci

Boat 316 Stainless Steel Embedded kunci karo Hatch Latches Ngunci Gagang Kunci

Kualitas tinggi Boat 316 Stainless Steel Embedded kunci karo Hatch Latches Nguripake Kunci Handle ditawakake pabrikan China ANDY MARINE. Tuku Boat 316 Stainless Steel Embedded lock with Hatch Latches Turning Lock Handle sing kualitase langsung kanthi rega murah. Kita minangka manufaktur Hardware Marine profesional luwih saka 25 taun. Kita bisa nyedhiyani produk kualitas dhuwur lan prices competitive, lan kita bisa dadi partners apik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316 Stainless Steel Floor Gesper Hatch Latch Flush Nguripake Ngangkat Ngalahake

316 Stainless Steel Floor Gesper Hatch Latch Flush Nguripake Ngangkat Ngalahake

Pabrik Andy Marine dumunung ing daratan China kanthi sejarah 25 taun lan duwe pengalaman ekstensif ing 316 Stainless Steel Floor Buckle Hatch Latch Flush Turning Lift Handle. Komitmen kanggo nyedhiyakake aksesoris laut sing berkualitas lan bagean panggantos laut. Apa sampeyan pengin nggunakake dhewe utawa adol minangka agen, Andy Marine bakal dadi pilihan sing paling apik. 316 Stainless Steel Floor Buckle Hatch Latch Flush Turning Lift Handle sing dienal ing ngisor iki digawe saka 316 stainless steel kanthi permukaan sing polesan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316 Stainless Steel Gaya Ngunci Marine Slam Tarik Latch Kanthi Kunci

316 Stainless Steel Gaya Ngunci Marine Slam Tarik Latch Kanthi Kunci

Minangka pabrikan Cina profesional MARINE HARDWARE, ANDY MARINE setya nggawe kualitas dhuwur 316 Stainless Steel Locking Style Marine Slam Pull Latch With Key, Kanthi pengalaman 25 taun ing MARINE HARDWARE, kita bakal menehi layanan sing paling apik lan pangiriman pas wektune, lan prices kita banget competitive, panutup saben pasar ing negara.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Marine Boat Yacht 316 Stainless Steel Nguripake Kunci Angkat Nangani karo Key

Marine Boat Yacht 316 Stainless Steel Nguripake Kunci Angkat Nangani karo Key

Kualitas Tinggi Marine Boat Yacht 316 Stainless Steel Turning Lock Lift Handle with Key ditawakake pabrikan China ANDY MARINE. Tuku Marine Boat Yacht 316 Stainless Steel Nguripake Lock Lift Handle karo Key kang kualitas dhuwur langsung karo rega murah. Kita wis khusus ing hardware laut luwih saka 35 taun. Produk kita digawe saka 316 stainless steel, kang wis resistance karat apik. Kita bisa nyedhiyani produk kualitas dhuwur lan prices competitive, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Marine Boat Yacht 316 Stainless Steel Nguripake Kunci Angkat Nangani

Marine Boat Yacht 316 Stainless Steel Nguripake Kunci Angkat Nangani

Minangka produsen Kapal Yacht Marinir 316 Stainless Steel Nguripake Lock Lift Handle profesional, sampeyan bisa yakin tuku Kapal Kapal Kapal Marine 316 Stainless Steel Turning Lock Lift Handle saka ANDY MARINE lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune. . Kita wis khusus ing hardware laut luwih saka 35 taun. Produk kita digawe saka 316 stainless steel, kang wis resistance karat apik. Kita bisa nyedhiyani produk kualitas dhuwur lan prices competitive, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Pabrik kita minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Ngunci Kunci ing China. Produk kita kabeh digawe ing China. Produk kita kualitas dhuwur, kelas lan awet. Lan produk polesan pangilon kita yaiku tahan korosi. We nyedhiyani layanan selaras. Lan kita bakal nyedhiyani sampeyan karo kutipan lan dhaftar rega.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept