Ngarep > Produk > Jangkar Kapal

Jangkar Kapal


Andy Marine minangka produsen profesional lan pemasok jangkar kapal ing china, kita duwe pengalaman luwih saka 25 taun ing manufaktur aksesoris laut stainless steel.

Kita darmabakti kanggo ngasilake produk jangkar lan jangkar sing paling apik kanggo kapal lan yacht. Minangka pabrik hardware laut adat ing China, kita ngerti pentinge biaya-efektifitas lan usaha kanggo nyedhiyani pelanggan karo prices competitive nalika ngramut kualitas apik saka jangkar.


Apa fungsi jangkar kapal?


Jangkar prau minangka bagéyan penting saka prau utawa yacht. Jangkar minangka barang abot sing digunakake kanggo nahan prau nalika ora obah. Biasane dipasang ing kapal liwat ranté utawa tali lan disebarake menyang banyu kanggo kontak karo dhasar segara. Bobot lan desain jangkar ngidini kanggo nyekel lumahing ngisor lan nyegah prau saka drifting karo arus utawa angin.


Apa jenis jangkar prau sing ditawakake Andy Marine?


JENIS:

Bruce Anchor, Delta Jangkar, Bajak Jangkar, Jangkar Grapnel, Danforth Jangkar, Kolam Jangkar,lsp.


BAHAN:

304 Stainless Steel, 316 Stainless Steel, 316L Stainless Steel, Hot Dip Galvanis


UKURAN:

Ukuran biasa ing pasar kasedhiya, manggahubungi kitakanggo informasi ukuran rinci.


Klik kanggo mangerteni karakteristik macem-macem jinis jangkar prau.


Kabeh boat jangkar ing saham?


Kanggo nyukupi syarat pangiriman sing tepat wektu para pelanggan, Andy Marine njaga persediaan jangkar sing akeh.

Jangkar kapal teka ing ukuran lan varietas sing paling konvensional.

Yen sampeyan butuh ukuran sing ora konvensional, sampeyan uga bisa hubungi kita kanggo kustomisasi.


Klik kanggo sinau babagan kemampuan R&D Andy Marine


Sertifikat apa sing bisa ditawakake Andy Marine?



Kepiye carane njamin kualitas jangkar kapal Andy Marine?


Andy Marine nganggep "kualitas produk" minangka urip perusahaan.

Bahan stainless steel sing digunakake asale saka perusahaan sing wis kerja sama nganti pirang-pirang taun. Saben potongan baja bisa dilacak menyang sumber. Iki minangka langkah pisanan kanggo njamin kualitas kabeh jangkar.

Kapindho, sajrone proses produksi, kabeh pangukuran ukuran lan inspeksi permukaan ditindakake dening para pekerja profesional kanthi luwih saka limang taun lan saben jangkar kapal dites.

Pungkasan, produk rampung bakal diuji ing laboratorium kita.


Tes dhasar kanggo jangkar kapal kalebu:

(1) Kekerasan;

(2) Daya Tarik;

(3) Ketahanan Korosi;

(4) Kekuwatan Tarik;

(5) Elongation Ing Break;

(6) Stabilitas Termal;

(7) Pengujian Hidrostatik Internal.

Kita njamin para pelanggan manawa kanggo saben jangkar kapal, wis diuji kanthi becik sadurunge dikirim.


Bengkel lan Gudang


Klik kanggo sinau babagan pabrik Andy Marine.



Packaging lan Logistik


Pilih cara kemasan sing cocog miturut jinis produk:


Tipe A:Saben produk bakal ana ing karton mandiri, lan kabeh kothak utawa palet kayu bakal dibungkus film anti banyu. Saben kothak bakal duwe tandha pengiriman sing rinci kanggo nggampangake pelanggan inventarisasi produk.

Tipe B:Saben produk bakal dikemas ing tas gelembung independen, lan kabeh kothak utawa palet kayu bakal dibungkus film anti banyu. Saben kothak bakal duwe tandha pengiriman sing rinci kanggo nggampangake pelanggan inventarisasi barang kasebut.


Produk volume cilik:

Express: UPS, FedEx, DHL,lsp.

Barang gedhe utawa abot:

Kirim utawa kirim menyang alamat pengiriman barang sing ditunjuk.



Hubungi kami (Layanan Online 24 Jam)

Hubungi kitabebas kanggo pitakonan apa wae babagan produk kita kanthi nderek:


Email: andy@hardwaremarine.com    

Mob: +86-15865772126

WhatsApp / Wechat: +86-15865772126


Rekomendasi Produk Jangkar Kapal:


Rantai Jangkar

Rantai jangkar digunakake kanggo nyambungake jangkar prau lan prau kanggo njamin stabilitas lan safety kapal nalika jangkar. Model rantai jangkar sing luwih umum ing pasar yaiku: DIN766, DIN763, DIN5685, lan liya-liyane. Yen sampeyan pengin ngatur utawa tuku produk sing wis rampung, sampeyan bisa hubungi kita.


Konektor Jangkar

Konektor Boat Anchor, uga dikenal minangka belenggu jangkar utawa konektor rantai jangkar, yaiku piranti sing digunakake kanggo nempelake rantai jangkar menyang jangkar utawa tali jangkar. Iki minangka komponen penting ing sistem jangkar amarga nyedhiyakake sambungan sing aman lan dipercaya ing antarane jangkar lan rantai utawa tali. Kita bisa nyuplai konektor jangkar rotatable, konektor jangkar non-rotatable lan konektor jangkar dawa.


Jangkar Bow Roller

Roller busur jangkar prau yaiku piranti sing ana ing gandhewo (ngarep) prau sing nuntun jangkar lan ranté lan nahan. Rol jangkar ngidini panyebaran sing luwih lancar, luwih dikontrol lan njupuk jangkar, nyuda kemungkinan rantai kusut. Andy Marine duwe macem-macem gaya roller busur jangkar sing bisa dipilih, kayata: roller busur sing diluncurake dhewe, roller busur hinged, roller busur mandiri, lsp.

Stopper Rantai Jangkar

Stopper chain jangkar minangka piranti sing digunakake kanggo ngamanake rantai jangkar sawise jangkar kapal dipasang. Biasane dipasang ing titik sing kuwat ing prau, nyekel jangkar prau ing papan lan nyegah rantai jangkar ora sengaja ngeculake utawa mlumpat. Andy Marine utamané nyedhiyakake mandeg chain digawe saka stainless steel. Yen sampeyan butuh bahan liyane utawa duwe gambar desain, sampeyan uga bisa hubungi kita kanggo kustomisasi.



View as  
 
316 Stainless Steel Perahu Jangkar Putar Konektor

316 Stainless Steel Perahu Jangkar Putar Konektor

Bahan: AISI 316 marine grade stainless steel
Lumahing: Mirror polesan
Aplikasi: Kapal, Yacht, aksesoris Kapal, hardware Marine, aksesoris Sailing

- Nyegah twisting rantai jangkar lan tali mooring kanthi ngidini konektor jangkar prau bisa muter
- Reliabilitas bebas korosi saka konstruksi baja tahan karat 316
- Gampang kanggo narik jangkar liwat roller busur
- Pins dijupuk ora bakal loosen nalika ing mbukak
- Pins bisa dibusak kanthi nggunakake kunci Allen

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hot Dip Galvanis Grapnel Jangkar

Hot Dip Galvanis Grapnel Jangkar

Minangka Produsèn profesional, ANDY MARINE kaya kanggo nyedhiyani kualitas dhuwur Hot Dip Galvanized Grapnel Anchor. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. We tindakake kualitas ngaso njamin sing rega kalbu, darmabakti service.We wis specialized ing Boat Anchor kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi pasar ing saindenging jagad.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hot Dip Galvanis Danforth Jangkar

Hot Dip Galvanis Danforth Jangkar

Kualitas tinggi Hot Dip Galvanized Danforth Anchor ditawakake pabrikan China ANDY MARINE. Tuku Hot Dip Galvanized Danforth Anchor kang kualitas dhuwur langsung karo rega murah.We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti service.We wis specialized ing Hot Dip Galvanized Danforth Anchor kanggo akèh taun. Kita ora mung duwe ukuran lan gaya paling laris ing pasar, kita uga fokus ing pangembangan lan nganyarke gaya anyar. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hot Dip Galvanized Plow Jangkar

Hot Dip Galvanized Plow Jangkar

Minangka Produsèn profesional, ANDY MARINE kaya kanggo nyedhiyani sampeyan Hot Dip Galvanized Plow Anchor. Kita minangka produsen hardware Marine luwih saka 25 taun lan duwe pengalaman akeh. Kita bakal nyedhiyani sampeyan Delta Anchor. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hot Dip Galvanized Delta Jangkar

Hot Dip Galvanized Delta Jangkar

Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan Hot Dip Galvanized Delta Anchor berkualitas tinggi, ANDY MARINE ngarepake kerja sama karo sampeyan. Kita duwe 25 taun pengalaman ing manufaktur hardware Marine, bisa nyedhiyani layanan selaras, bakal ana layanan customer profesional kanggo ketemu sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hot Dip Galvanized Bruce Jangkar

Hot Dip Galvanized Bruce Jangkar

Minangka Produsèn profesional, ANDY MARINE kaya kanggo nyedhiyani kualitas dhuwur Hot Dip Galvanized Bruce Anchor. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Dheweke wis diuji lan kabukten ing saindenging jagad.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316 Jangkar Perahu Stainless Steel

316 Jangkar Perahu Stainless Steel

ANDY MARINE minangka profesional China 316 Stainless Steel Boat Anchor lan supplier, yen sampeyan nggoleki sing paling apik 316 Stainless Steel Boat Anchor kanthi rega murah, hubungi kita saiki! Dheweke wis diuji lan kabukten ing saindenging jagad.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316 Stainless Steel Heavy Bow Jangkar Roller

316 Stainless Steel Heavy Bow Jangkar Roller

Minangka produsen profesional 316 Stainless Steel Heavy Bow Anchor Roller, sampeyan bisa yakin tuku 316 Stainless Steel Heavy Bow Anchor Roller saka ANDY MARINE lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pabrik kita minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Jangkar Kapal ing China. Produk kita kabeh digawe ing China. Produk kita kualitas dhuwur, kelas lan awet. Lan produk polesan pangilon kita yaiku tahan korosi. We nyedhiyani layanan selaras. Lan kita bakal nyedhiyani sampeyan karo kutipan lan dhaftar rega.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept