Tim Kita

ANDY MARINE TIM


Shandong Power Industry And Trade Co., Ltd. minangka perusahaan sing spesialisasine ing riset, pangembangan, dodolan lan layanan jangkar prau, bollard mooring, wadhah pancing, tangga prau, roda kemudi, engsel cast lan aksesoris kapal laut lan aksesoris kapal layar liyane. Iku nduweniAndy Marinemerek.


Tim R&D

ANDY MARINE bisa nampa proyek OEM & ODM. Kita bisa nyithak logo sampeyan ing produk langsung sajrone produksi. Tim R&D kasusun saka limang wong, sing saben duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing manufaktur hardware laut utawa casting stainless steel. Rembugan solusi khusus adhedhasar syarat sampeyan lan njamin kepuasan lengkap.

tim QC

Tim QC kasusun saka sangang karyawan sing berpengalaman sing bakal nganakake prosedur uji coba sing ketat babagan produk kanggo njamin kualitas produk sing apik. Produk qualified sawise pengawasan bakal dikempalken karo gelembung kanggo nyegah karusakan utawa goresan nalika transportasi.

Tim Sales lan Customer Service

ANDY MARINE duwe tim sales profesional. Njawab kabeh pitakonan babagan produk kanggo saben pelanggan sing kasengsem ing hardware laut. Tim layanan pelanggan duwe sistem layanan sawise-sales lengkap. Yen sampeyan nemoni pitakon sawise nampa produk, kita bakal mangsuli sanalika bisa. Tim sales lan tim layanan pelanggan dumadi saka klompok wong enom sing dinamis. Apa milih produk saiki saka katalog kita utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngrembug kabutuhan tuku karo dheweke lan sampeyan bakal diwenehi layanan sing ati-ati.

Yen sampeyan pengin ngerti babagan produk aksesoris laut, hubungi kita! Kita ora mung pabrik lan supplier, nanging uga partner strategis lan kanca!










We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept