Ngarep > Produk > Hardware laut > Narik Rings

Narik Rings


ANDY MARINE stainless steel Pull Rings digunakake kanggo yacht lan prau diprodhuksi dening China ndhuwur kelas pabrik hardware laut, kita duwe pengalaman profesional Pabrik Narik Rings laut luwih saka 20 taun. Nalika pengalaman kita mundhak, kita ngrancang liyane lan liyane ukuran lan gaya sing bisa digunakake ing sawetara luwih saka lingkungan panggunaan.


Apa iku Pull Rings?


Marine Pull Rings, uga dikenal minangka boat Pull Rings utawa dering angkat laut, minangka piranti sing digunakake kanggo nyedhiyakake genggeman sing aman lan titik angkat ing prau utawa kapal.

Biasane digawe saka bahan tahan lama kayata stainless steel lan dirancang kanggo tahan lingkungan laut sing atos. Marine Pull Rings umume dipasang ing njaba prau, lan fungsi utama kanggo nggampangake proses ngangkat utawa narik prau.

Bisa dipasang ing macem-macem bagean prau, kayata dek, gunwale, utawa lambung, lan asring digunakake bebarengan karo tali, kabel, utawa pancing kanggo ngamanake prau nalika transportasi, panyimpenan, utawa pangopènan. Desain Cincin Tarik marine biasane prasaja lan efisien.

Biasane duwe wangun kaya puteran utawa cincin bunder kanthi titik lampiran sing kuat. Iki ngidini gampang masang peralatan angkat, tali, utawa tali. Marine Pull Rings biasane tahan kanggo karat lan dirancang kanggo nyedhiyani genggeman aman lan dipercaya, mesthekake safety lan stabilitas prau sak operasi ngangkat utawa tarik.


Kepiye carane milih Cincin Tarik Laut sing tepat?


Ana sawetara jinis Narik Rings marine kasedhiya ing pasar, saben dirancang karo fitur tartamtu kanggo cocog aplikasi lan kabutuhan beda. Sawetara jinis umum kalebu:

D-Ring Tarik:Dering Tarik D-ring wujude kaya huruf "D" lan umume digunakake kanggo ngamanake tali, tali, utawa pancing. Dheweke nyedhiyakake titik lampiran sing aman lan populer ing macem-macem aplikasi laut.

Weld-On Tarik:Weld-on Pull Rings dirancang kanggo permanen ditempelake ing struktur prau liwat welding. Dheweke asring digawe saka stainless steel lan nawakake titik angkat sing kuat lan dipercaya.

Permukaan Gunung Tarik:Lumahing Gunung Tarik Rings biasane diinstal ing lumahing prau kang nggunakake ngawut-awut utawa bolts. Padha gampang dicopot lan luwes, supaya cocok kanggo kabutuhan ngangkat utawa nggeret sementara.

Tarik mripat putar:Swivel eye Pull Rings duwe eyelet puteran sing ngidini gerakan multidirectional. Fitur iki menehi keluwesan lan mbantu nyegah twisting utawa naleni tali utawa kabel nalika ngangkat utawa narik.

Flush Mount Tarik:Flush Gunung Tarik Rings dirancang kanggo dipasang flush karo lumahing prau kang, nyediakake dipikir resik lan streamlined. Biasane digunakake ing aplikasi ing ngendi estetika penting, kayata ing lawang kabin utawa hatch.

Transom Gunung Tarik:Transom gunung Tarik Rings dirancang khusus kanggo instalasi ing transom utawa mburi prau. Padha nyedhiyakake titik lampiran sing aman kanggo narik utawa ngangkat saka mburi prau.

Penting kanggo milih jinis cincin tarik laut sing cocog adhedhasar syarat tartamtu lan aplikasi sing bakal digunakake. Materi, kapasitas muatan, lan cara instalasi kabeh kudu dianggep nalika milih dering tarik laut sing tepat kanggo kabutuhan sampeyan.


Klik kene kanggo hubungi kita


Hubungi kita

Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk kanthi nderek:

Email:andy@hardwaremarine.com

Mob:+86-15865772126


24 jam online kontak:

WhatsApp / wechat: +86-15865772126


Yen sampeyan duwe pitakonan bisa hubungi kita


View as  
 
Stainless Steel 316 Marine Shell Vent

Stainless Steel 316 Marine Shell Vent

ANDY MARINE minangka produsen profesional hardware Marine, kita ngasilake Stainless Steel 316 Marine Shell Vent digawe saka baja tahan karat kelas Marine, kita bisa nyedhiyakake produk berkualitas tinggi lan rega sing kompetitif. Yen sampeyan butuh hardware Marine tambahan, hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316 Stainless Steel Square Flush Ring Tarik Deck Hatch Kabinet Spring Lift Latch

316 Stainless Steel Square Flush Ring Tarik Deck Hatch Kabinet Spring Lift Latch

Minangka pabrikan profesional, ANDY MARINE pengin menehi sampeyan kualitas dhuwur 316 Stainless Steel Square Flush Ring Pull Deck Hatch Kabinet Spring Lift Latch. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. We wis specialized ing Marine Hardware kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi pasar ing saindenging jagad.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Stainless Steel 316 Boat D Shape Folding Pad Mripat

Stainless Steel 316 Boat D Shape Folding Pad Mripat

Mripat Pad Lipat Stainless Steel 316 Boat D Shape disedhiyakake dening pabrikan Cina ANDY MARINE. Tuku Hardware Marine, kang kualitas dhuwur langsung karo rega murah. We are Produsèn hardware Marine profesional kanggo liwat 25 taun. Kita bisa nyedhiyani produk kualitas dhuwur lan prices competitive, lan kita bisa dadi partner apik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Stainless Steel 316 Marine Lockable Clamp Latch

Stainless Steel 316 Marine Lockable Clamp Latch

Minangka produsen profesional, ANDY MARINE pengin menehi sampeyan kualitas dhuwur Stainless Steel 316 Marine Lockable Clamp Latch. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. We wis specialized ing Marine Hardware kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi pasar ing saindenging jagad.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316 Stainless Steel Square Flush Angkat Ring 76*58MM

316 Stainless Steel Square Flush Angkat Ring 76*58MM

Minangka produsen profesional 316 Stainless Steel Square Flush Lift Ring 76 * 58MM, sampeyan bisa yakin tuku 316 Stainless Steel Square Flush Lift Ring 76 * 58MM saka ANDY MARINE lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. . We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan. Kita wis spesialis ing hardware laut luwih saka 35 taun.Produk kita digawe saka 316 stainless steel, kang wis resistance karat apik. Kita bisa nyedhiyani produk kualitas dhuwur lan prices competitive, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316 Stainless Steel Square Flush Angkat Ring 48*38MM

316 Stainless Steel Square Flush Angkat Ring 48*38MM

ANDY MARINE berkualitas tinggi ditawakake produsen China 316 Stainless Steel Square Flush Lift Ring 48 * 38MM. Tuku 316 Stainless Steel Square Flush Lift Ring 48*38MM kang kualitas dhuwur langsung karo rega murah. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti service.We wis specialized ing hardware laut kanggo luwih saka 35 taun. Produk kita digawe saka 316 stainless steel, kang wis resistance karat apik. Kita bisa nyedhiyani produk kualitas dhuwur lan prices competitive, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Pabrik kita minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Narik Rings ing China. Produk kita kabeh digawe ing China. Produk kita kualitas dhuwur, kelas lan awet. Lan produk polesan pangilon kita yaiku tahan korosi. We nyedhiyani layanan selaras. Lan kita bakal nyedhiyani sampeyan karo kutipan lan dhaftar rega.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept