Ngarep > Produk > Pancing Pancing

Pancing Pancing


Andy Marine minangka produsen lan supplier wadhah pancing ing China, kita darmabakti kanggo ngasilake wadhah pancing sing paling apik kanggo prau lan yacht. Produk kita duwe kaluwihan rega sing apik lan nutupi umume negara Eropa lan Amerika Utara. Fokus Andy Marine ing kualitas njamin sing duwe pancing menehi kinerja lan daya tahan sing luar biasa, nyukupi standar dhuwur industri aksesoris laut kanggo para pemegang pancing. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.



Klik kanggo sinau babagan pabrik Andy Marine


We offer sawetara saka sudhut nduwèni fishing rod khusus dirancang kanggo yacht lan prau.

Kalebu nanging ora winates ing jinis ing ngisor iki:

Flush Mount Fishing Rod Holder

Geser Gunung Fishing Rod Holder

360 Derajat Luwes Fishing Rod Holder

Clamp-ing Fishing Rod Holder

Outrigger Fishing Rod Holder

Weld-On Fishing Rod Holder

Nganyari terus-terusan······


Bahan: 304 stainless steel, 316 stainless steel, 316L stainless steel, Aluminum alloy, Chrome Plated Brass, ABS Plastic, etc.

Tipe: Telpon lan bisa dicopot.

Sudut Pancing Pancing:

       Sudut tetep: 30 derajat, 60 derajat, 90 derajat, lsp.

      Sudut sing bisa diatur: 180 derajat, 270 derajat, 360 derajat, lsp.

Bagian Tambahan/Fitur:saluran karet, tutup karet, paking anti slip.

 

Klik Kanggo Katalog Koleksi



Andy Marine kaleksanane baris ekstensif fishing rod nduwèni, kalebu weld-on rod nduwèni, clamp-on / nduwèni rod dicopot, nduwèni rod stainless steel, nduwèni rod nilon, nduwèni rod outrigger lan liyane. We duwe macem-macem saka sudhut ukuran, gaya lan opsi soyo tambah kanggo pas sembarang prau ing banyu.


Yen sampeyan are looking kanggo nambah liyane fishing rod nduwèni kanggo prau utawa nggawe papan liyane fun kanggo kulawarga iwak ing comfort, kita duwe persis apa sing perlu! Dadi, apa sampeyan nggoleki solusi sing prasaja utawa produk kelas industri, Andy Marine wis dijamin.


Sertifikat apa sing bisa ditawakake Andy Marine?



Bengkel lan Gudang



Packaging lan Logistik


Pilih cara kemasan sing cocog miturut jinis produk pancing pancing:


Tipe A:Saben produk wadhah pancing bakal ana ing karton mandiri, lan kabeh kothak utawa palet kayu bakal dibungkus film anti banyu. Saben kothak bakal duwe tandha pengiriman sing rinci kanggo nggampangake pelanggan inventarisasi produk.

Tipe B:Saben produk wadhah pancing bakal dikemas ing tas gelembung independen, lan kabeh kothak utawa palet kayu bakal dibungkus film anti banyu. Saben kothak bakal duwe tandha pengiriman sing rinci kanggo nggampangake pelanggan inventarisasi barang kasebut.


Produk volume cilik:

Express: UPS, FedEx, DHL, etc.

Barang gedhe utawa abot:

Kirim utawa kirim menyang alamat pengiriman barang sing ditunjuk.



Hubungi kami (Layanan Online 24 Jam)

Hubungi kitabebas kanggo pitakonan apa wae babagan produk kita kanthi nderek:


Email:andy@hardwaremarine.com

Mob:+86-15865772126

WhatsApp / Wechat: +86-15865772126




View as  
 
316 Stainless Steel Clamp On Rod Holder Kanthi Insert Tube

316 Stainless Steel Clamp On Rod Holder Kanthi Insert Tube

Kualitas tinggi 316 Stainless Steel Clamp On Rod Holder Kanthi Tube Insert ditawakake pabrikan China ANDY MARINE. Tuku 316 Stainless Steel Clamp On Rod Holder Kanthi Tube Insert kang kualitas dhuwur langsung karo rega murah. 316 Stainless Steel Clamp On Rod Holder Kanthi Tube Insert yaiku wadhah pancing sing dirancang khusus kanggo kapal kanthi tahan karat lan tahan lama. Yen sampeyan duwe gagasan kanggo aksesoris adat, sampeyan uga bisa hubungi kita!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Slide Gunung Boat Fishing Rod Holder Stainless Steel dipindhah Base

Slide Gunung Boat Fishing Rod Holder Stainless Steel dipindhah Base

Minangka Produsèn profesional, ANDY MARINE kaya kanggo nyedhiyani kualitas dhuwur Slide Mount Boat Fishing Rod Holder Stainless Steel Removable Base. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Slide Mount Boat Fishing Rod Holder Stainless Steel Removable Base minangka wadhah pancing sing dirancang khusus kanggo digunakake ing prau kanthi tahan karat lan tahan lama. Yen sampeyan duwe gagasan kanggo aksesoris adat, sampeyan uga bisa hubungi kita!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Marine Boat 316 Stainless Steel Triplet Ring Adjustable Fishing Rod Holder

Marine Boat 316 Stainless Steel Triplet Ring Adjustable Fishing Rod Holder

Minangka Produsèn profesional, ANDY MARINE kaya kanggo nyedhiyani sampeyan kualitas dhuwur Marine Boat 316 Stainless Steel Triplet Ring Adjustable Fishing Rod Holder. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Marine Boat 316 Stainless Steel Triplet Ring Adjustable Fishing Rod Holder yaiku wadhah pancing sing dirancang khusus kanggo kapal kanthi tahan karat lan tahan lama. Yen sampeyan duwe gagasan kanggo aksesoris adat, sampeyan uga bisa hubungi kita!

Waca liyaneKirim Pitakonan
316 Stainless Steel Flush Mount Fishing Rod Holder

316 Stainless Steel Flush Mount Fishing Rod Holder

ANDY MARINE minangka produsen & pemasok China sing utamane ngasilake 316 Stainless Steel Flush Mount Fishing Rod Holder kanthi pengalaman pirang-pirang taun. 316 Stainless Steel Flush Mount Fishing Rod Holder minangka wadhah pancing sing dirancang khusus kanggo digunakake ing prau kanthi tahan karat lan tahan lama. Yen sampeyan duwe gagasan kanggo aksesoris adat, sampeyan uga bisa hubungi kita!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Plastik Fishing Rod Holder Marine Tube Storage Rack Stand

Plastik Fishing Rod Holder Marine Tube Storage Rack Stand

ANDY MARINE minangka pabrikan & pemasok China sing utamane ngasilake Plastik Fishing Rod Holder Marine Tube Storage Rack Stand kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan. ANDY MARINE nawakake macem-macem solusi inovatif sing dikembangake dening Inovasi, Ingenuity, lan Integrty. Yen sampeyan duwe gagasan kanggo aksesoris adat, sampeyan uga bisa hubungi kita!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Marine Boat 316 Stainless Steel Single Ring Fishing Rod Holder

Marine Boat 316 Stainless Steel Single Ring Fishing Rod Holder

Kualitas tinggi Marine Boat 316 Stainless Steel Single Ring Fishing Rod Holder ditawakake pabrikan China ANDY MARINE. Tuku Marine Boat 316 Stainless Steel Single Ring Fishing Rod Holder kang kualitas dhuwur langsung karo rega murah. ANDY MARINE nawakake macem-macem solusi inovatif sing dikembangake dening Inovasi, Ingenuity, lan Integrty. Yen sampeyan duwe gagasan kanggo aksesoris adat, sampeyan uga bisa hubungi kita!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Boat Yacht 316 Stainless Steel Stand Adjustable Fishing Rod Holder

Boat Yacht 316 Stainless Steel Stand Adjustable Fishing Rod Holder

ANDY MARINE minangka merek Shandong Power Industry And Trade Co., Ltd. Sawetara produk kita kalebu aksesoris yacht lan hardware laut. Boat Yacht 316 Stainless Steel Stand Adjustable Fishing Rod Holder adhedhasar teknologi casting presisi paling anyar, nggawa produk aksesoris laut berkualitas tinggi kanggo para penggemar prahu ing saindenging jagad. ANDY MARINE nawakake macem-macem solusi inovatif sing dikembangake dening Inovasi, Ingenuity, lan Integrty. Yen sampeyan duwe gagasan kanggo aksesoris adat, sampeyan uga bisa hubungi kita!

Waca liyaneKirim Pitakonan
316 Stainless Steel Rod Holder Adjustable Stainless Clamp On Fishing Rod Holder

316 Stainless Steel Rod Holder Adjustable Stainless Clamp On Fishing Rod Holder

ANDY MARINE minangka merek Shandong Power Industry And Trade Co., Ltd. Sawetara produk kita kalebu aksesoris yacht lan hardware laut. 316 Stainless Steel Rod Holder Adjustable Stainless Clamp On Fishing Rod Holder adhedhasar teknologi casting presisi paling anyar, nggawa produk aksesoris laut berkualitas tinggi kanggo para penggemar prahu ing saindenging jagad. ANDY MARINE nawakake macem-macem solusi inovatif sing dikembangake dening Inovasi, Ingenuity, lan Integrty. Yen sampeyan duwe gagasan kanggo aksesoris adat, sampeyan uga bisa hubungi kita!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pabrik kita minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Pancing Pancing ing China. Produk kita kabeh digawe ing China. Produk kita kualitas dhuwur, kelas lan awet. Lan produk polesan pangilon kita yaiku tahan korosi. We nyedhiyani layanan selaras. Lan kita bakal nyedhiyani sampeyan karo kutipan lan dhaftar rega.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept