Ngarep > Produk > Dock Bollard Cleat

Dock Bollard Cleat

ANDY MARINE minangka produsen lan pemasok Dock Bollard Cleat ing China. Kita wis spesialis ing hardware laut kanggo akèh taun. Fokus ing kualitas njamin produk kita menehi kinerja lan daya tahan sing luar biasa, nyukupi standar dhuwur Dock Bollard Cleat sing dikarepake ing industri laut.Produk kita duwe keuntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.


Wkupluk iku prabédan antarane Dock Bollard Cleat?

Bollard nyedhiyakake permukaan vertikal sing bisa dibungkus garis mooring, nggawe gesekan lan titik lampiran sing aman. Ukuran lan wujude beda-beda adhedhasar jinis lan ukuran kapal sing arep ditampung.

Cleats: Cleats luwih cilik, asring horisontal, dipasang ing dek utawa sisih pinggir prau.


Kenapa bollard kuwat banget?

316 Stainless steel minangka pilihan populer kanggo bollard tugas abot amarga kekuatan lan daya tahan kanggo nyandhang lan luh saka cuaca utawa tabrakan bola-bali. Sawetara bollard safety bisa duwe 316 stainless steel backbone utawa kapenuhan beton kanggo kekuatan tambahan.


Klik kanggo katalog koleksi


Produk kita kabeh digawe saka bahan stainless steel 316, produk kasebut nduweni kaluwihan ing ngisor iki.Stainless steel Dock Bollard Cleat bisa digunakake ing macem-macem lingkungan, kalebu setelan komersial lan rekreasi.


Baja tahan karat Dock Bollard:


Gunakake lingkungan:Bollard dermaga stainless steel biasane digunakake ing marinas, pelabuhan, lan wilayah waterfront liyane ing ngendi kapal sing luwih gedhe ditambat.

Kekuwatan lan stabilitas: Bollard dermaga sing digawe saka baja tahan karat misuwur amarga kekuwatan lan daya tahan sing dhuwur. Padha bisa nahan beban abot lan nyedhiyakake titik jangkar sing stabil kanggo ngamanake kapal.

tahan korosi:Baja tahan karat tahan karat, saéngga cocog kanggo digunakake ing lingkungan segara sing kerep kena kontak karo banyu.

Ukuran lan wangun:Bollard dermaga stainless steel teka ing macem-macem ukuran lan wujud, gumantung saka aplikasi tartamtu. Biasane luwih gedhe lan luwih kuat dibandhingake karo cleat, nyedhiyakake titik mooring sing kuwat lan dipercaya kanggo kapal sing luwih gedhe.


Baja tahan karat Cleat:


Gunakake lingkungan:Cleat stainless steel serbaguna lan bisa digunakake ing macem-macem lingkungan, kalebu marinas, dermaga, lan kerajinan banyu sing luwih cilik.

Kekuwatan lan daya tahan: Cleats digawe saka stainless steel kuwat lan bisa nahan beban moderat. Padha asring digunakake kanggo ngamanake prau cilik utawa prau.

tahan korosi:Padha karo Dock Bollard Cleat nawakake resistance banget kanggo karat, nggawe cocok kanggo lingkungan segara.

Ukuran lan wangun:Dock Bollard Cleat kasedhiya ing macem-macem ukuran lan wujud, ngidini keluwesan ing operasi mooring. Bisa dadi basis mbukak, basis tertutup, utawa desain lempitan, gumantung saka syarat tartamtu.

Ing kesimpulan, Dock Bollard Cleat umume digunakake ing lingkungan komersial lan industri kanggo ngamanake prau luwih gedhe, nalika cleat stainless steel luwih Versatile lan cocok kanggo sawetara setelan, kalebu docks rekreasi lan Kerajinan banyu cilik. Loro-lorone Dock Bollard Cleat sing digawe saka baja tahan karat menehi kekuatan, daya tahan, lan tahan karat, saengga cocog kanggo aplikasi laut.



Pilihan antarane Dock Bollard Cleat bakal gumantung ing ukuran lan jinis prau sing ditambatake lan syarat tartamtu saka kahanan docking.

Sistem ANDY MARINEanchor ketemu kualitas paling dhuwur wis lulus sertifikat kanggo ISO9001, CE, CCS, BV... Kita uga duwe laporan inspeksi spektroskopi kanggo bahan produk. Iki minangka komitmen kita kanggo kualitas



Hubungi kita

Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk kanthi nderek:

Email:andy@hardwaremarine.com

Mob:+86-15865772126


24 jam online kontak:

WhatsApp / wechat: +86-15865772126


Yen sampeyan duwe pitakonan bisa hubungi kita


View as  
 
Marine 316 Stainless Steel Narik munggah Flush Gunung Lift Cleats Bolts

Marine 316 Stainless Steel Narik munggah Flush Gunung Lift Cleats Bolts

Nambah pengalaman prahu sampeyan nganggo piranti keras kelas laut pilihan saka ANDY MARINE. Baja tahan karat Marine 316 kita tarik munggah flush mount lift cleats baut kanggo tahan lingkungan laut atos, mesthekake daya tahan lan linuwih. ANDY MARINE utamane mrodhuksi hardware laut lan aksesoris yacht, nyedhiyakake layanan kustomisasi khusus. Apa sampeyan butuh panggantos sing dibutuhake utawa pengin nganyarke prau, baris hardware kelas laut minangka pilihan sing dipercaya kanggo produk sing bakal tahan uji wektu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Marine Mooring Rope Cleat Open Base Wear Proof Karat Tahan Perahu

Marine Mooring Rope Cleat Open Base Wear Proof Karat Tahan Perahu

Minangka profesional kualitas dhuwur Marine mooring tali cleat mbukak basa nyandhang bukti karat prodhusèn prau tahan, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Marine mooring tali cleat mbukak basa mbukak bukti karat prau tahan saka ANDY MARINE lan kita bakal kurban sing paling apik sawise-sale layanan lan pangiriman pas wektune. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti service.We wis specialized ing hardware laut kanggo luwih saka 25 taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pipa Hawse Stainless Steel 316 Kab

Pipa Hawse Stainless Steel 316 Kab

ANDY MARINE minangka pimpinan profesional China 316 Stainless Steel Hawse Pipe kanthi kualitas lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti service.We wis specialized ing 316 Stainless Steel Hawse Pipe kanggo akèh taun. Kita ora mung duwe ukuran lan gaya paling laris ing pasar, kita uga fokus ing pangembangan lan nganyarke gaya anyar. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316 Stainless Steel Fairlead Roller

316 Stainless Steel Fairlead Roller

Kualitas tinggi 316 Stainless Steel Fairlead Roller ditawakake pabrikan China ANBDY MARINE. Tuku Roller Fairlead Stainless Steel 316 sing berkualitas langsung kanthi rega murah. Kita wis spesialis ing hardware laut luwih saka 25 taun.Produk kita digawe saka 316 stainless steel, kang wis resistance karat apik. Kita bisa nyedhiyani produk kualitas dhuwur lan prices competitive, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.Welcome kanggo hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Angkat Cincin Cleat Kanggo Beda Kapal Combi Stainless Steel 316

Angkat Cincin Cleat Kanggo Beda Kapal Combi Stainless Steel 316

Minangka Produsèn Lift Ring Cleat profesional kanggo macem-macem kapal Combi Stainless Steel 316, sampeyan bisa yakin tuku Cleat Cincin Angkat Kanggo Kapal sing beda Combi Stainless Steel 316 saka ANDY MARINE lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune. . We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti service.We wis specialized ing hardware laut kanggo luwih saka 25 taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tali Bendera Cleat Stainless Steel 316

Tali Bendera Cleat Stainless Steel 316

ANDY MARINE yaiku produsen lan pemasok Flag Rope Cleat Stainless Steel 316 ing China sing bisa borong Flag Rope Cleat Stainless Steel 316. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan kasengsem ing Flag Rope Cleat Stainless Steel 316, hubungi kita. We tindakake kualitas ngaso njamin sing rega kalbu, darmabakti service.We wis specialized ing hardware laut kanggo luwih saka 25 taun.Produk kita digawe saka 316 stainless steel, kang wis resistance karat apik. Kita bisa nyedhiyani produk kualitas dhuwur lan prices competitive, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.Welcome kanggo hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316 Stainless Steel K Gaya Cleat

316 Stainless Steel K Gaya Cleat

Minangka produsen profesional, ANDY MARINE pengin nyedhiyakake Cleat Gaya K Stainless Steel 316 berkualitas tinggi. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Kita wis spesialis ing cleat prau stainless steel luwih saka 25 taun. Cleats prau kita kabeh digawe saka stainless steel kelas Marine, Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316 Stainless Steel Flip Up Cleat

316 Stainless Steel Flip Up Cleat

Kualitas tinggi 316 Stainless Steel Flip Up Cleat ditawakake pabrikan China ANDY MARINE. Tuku 316 Stainless Steel Flip Up Cleat kang saka kualitas dhuwur langsung karo rega murah.We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, layanan khusus.We wis specialized ing 316 Stainless Steel Flip Up Cleat kanggo akèh taun. Kita ora mung duwe ukuran lan gaya paling laris ing pasar, kita uga fokus ing pangembangan lan nganyarke gaya anyar. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pabrik kita minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Dock Bollard Cleat ing China. Produk kita kabeh digawe ing China. Produk kita kualitas dhuwur, kelas lan awet. Lan produk polesan pangilon kita yaiku tahan korosi. We nyedhiyani layanan selaras. Lan kita bakal nyedhiyani sampeyan karo kutipan lan dhaftar rega.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept