Ngarep > Produk > Hardware laut > BIMINI Fitting

BIMINI Fitting

ANDY MARINE minangka produsen hardware laut lan pemasok BIMINI Fitting ing China.

Stainless steel BIMINI Fitting umume digunakake kanggo ngamanake ndhuwur bimini menyang prau utawa watercraft rekreasi liyane. Fitting iki biasane digawe saka stainless steel tahan karat, kang menehi kekiatan lan kinerja long-tahan ing lingkungan segara. Kita wis spesialis ing hardware laut kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.


Aku duwe ndhuwur Bimini, kang BIMINI Fitting aku kudu tuku?

BIMINI Fitting minangka komponen sing digunakake kanggo nginstal lan ngamanake ndhuwur Bimini ing prau. Puncak Bimini minangka jinis kanvas utawa tutup kain sing biasane dipasang ing area kokpit prau kanggo menehi iyub-iyub lan pangayoman saka srengenge lan udan.


Engsel Deck:Iki digunakake kanggo masang ndhuwur Bimini kanggo deck prau kang. Padha asring duwe fungsi putar sing ngidini kanggo posisi beda saka ndhuwur Bimini.


Jaw Slides:Muter rahang digunakake kanggo nyambungake pigura ndhuwur Bimini menyang poles support.Dheweke biasane duwe mekanisme clamping sing ngidini kanggo dhuwur luwes lan amba.


Ujung mripat:Ujung mripat digunakake kanggo nyambungake kutub dhukungan Bimini menyang ril sisih prau utawa struktur tetep liyane. Biasane bisa diatur lan nyedhiyakake titik lampiran sing aman. Padha sing paling umum digunakake ing BIMINI Fitting.


Tali Mata:Mata tali digunakake kanggo ngamanake pigura Bimini utawa kutub ndhukung kanggo struktur prau kang. Biasane ditempelake ing gunwales prau utawa wilayah kuwat liyane.


Nalika milih BIMINI Fitting, penting kanggo nimbang materi, ukuran, lan kompatibilitas karo ndhuwur lan prau Bimini tartamtu.


Yen sampeyan butuh kutipan BIMINI Fitting monggo klik ing kene


Hubungi kita

Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk kanthi nderek:

Email:andy@hardwaremarine.com

Mob:+86-15865772126


24 jam online kontak:

WhatsApp / wechat: +86-15865772126


Yen sampeyan duwe pitakonan bisa hubungi kita


View as  
 
Stainless Steel 316 Marine Handrail Center Stanchions

Stainless Steel 316 Marine Handrail Center Stanchions

Minangka produsen Stainless Steel 316 Marine Handrail Center Stanchions profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Stainless Steel 316 Marine Handrail Center Stanchions saka ANDY MARINE lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti service.We wis specialized ing hardware laut kanggo luwih saka 25 taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Stainless Steel 316 Bimini Top Hinge Rail Mount Boat Pin lan Cam

Stainless Steel 316 Bimini Top Hinge Rail Mount Boat Pin lan Cam

Minangka profesional kualitas dhuwur Stainless Steel 316 Bimini Top Hinge Rail Mount Boat Pin lan Cam produsen, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Stainless Steel 316 Bimini Top Hinge Rail Mount Boat Pin lan Cam saka ANDY MARINE lan kita bakal menehi sing paling apik sawise-sale layanan lan pangiriman pas wektune. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti service.We wis specialized ing hardware laut kanggo luwih saka 25 taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Stainless Steel 316 Bimini Top Hinged Jaw Slide Clamp

Stainless Steel 316 Bimini Top Hinged Jaw Slide Clamp

Minangka produsen Stainless Steel 316 Bimini Top Hinged Jaw Slide Clamp profesional, sampeyan bisa yakin tuku Stainless Steel 316 Bimini Top Hinged Jaw Slide Clamp saka ANDY MARINE lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti service.We wis specialized ing hardware laut kanggo luwih saka 25 taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Stainless Steel 316 Bimini Top Hinged Jaw Slide karo Cepet

Stainless Steel 316 Bimini Top Hinged Jaw Slide karo Cepet

ANDY MARINE minangka pabrikan & pemasok China sing utamane ngasilake Stainless Steel 316 Bimini Top Hinged Jaw Slide Kanthi Cepet kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti service.We wis specialized ing hardware laut kanggo luwih saka 25 taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Stainless Steel 316 Deck Engsel

Stainless Steel 316 Deck Engsel

ANDY MARINE minangka produsen lan pemasok Engsel Deck Stainless Steel 316 ing China sing bisa borong Engsel Deck Stainless Steel 316. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan kasengsem ing Stainless Steel 316 Deck Engsel, hubungi kita. We tindakake kualitas ngaso njamin sing rega kalbu, darmabakti service.We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti service.We wis specialized ing hardware laut kanggo luwih saka 25 taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Topi Top Bimini Stainless Steel 316

Topi Top Bimini Stainless Steel 316

Minangka produsen Topi Top Bimini Stainless Steel 316 Kualitas Tinggi profesional, sampeyan bisa yakin tuku Topi Top Bimini Stainless Steel 316 saka ANDY MARINE lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti service.We wis specialized ing hardware laut kanggo luwih saka 25 taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316 Stainless Steel Deck Engsel

316 Stainless Steel Deck Engsel

Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan Engsel Deck Stainless Steel 316 berkualitas tinggi, ANDY MARINE ngarepake kerja sama karo sampeyan. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan. Kita wis spesialis ing hardware laut luwih saka 35 taun.Produk kita digawe saka 316 stainless steel, kang wis resistance karat apik. Kita bisa nyedhiyani produk kualitas dhuwur lan prices competitive, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316 Stainless Steel Top Cap

316 Stainless Steel Top Cap

ANDY MARINE minangka produsen lan pemasok Top Top Stainless Steel 316 ing China sing bisa adol Top Top Stainless Steel 316. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen kasengsem ing 316 Stainless Steel Top Cap, hubungi kita. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan. Kita wis khusus ing hardware laut luwih saka 35 taun. Produk kita digawe saka 316 stainless steel, kang wis resistance karat apik. Kita bisa nyedhiyani produk kualitas dhuwur lan prices competitive, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Pabrik kita minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional BIMINI Fitting ing China. Produk kita kabeh digawe ing China. Produk kita kualitas dhuwur, kelas lan awet. Lan produk polesan pangilon kita yaiku tahan korosi. We nyedhiyani layanan selaras. Lan kita bakal nyedhiyani sampeyan karo kutipan lan dhaftar rega.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept