Ngarep > Produk > Hardware laut > Pipa Stanchion

Pipa Stanchion

ANDY MARINE minangka produsen hardware laut lan supplier Pipe Stanchion ing China. Stanchion Pipa stainless steel minangka jinis dhukungan pipa khusus sing digawe saka bahan stainless steel. Baja tahan karat minangka pilihan populer kanggo Pipe Stanchion amarga daya tahan lan tahan karat, saengga cocog kanggo macem-macem aplikasi, utamane sing kena pengaruh kelembapan utawa lingkungan korosif. We fokus ing kualitas mesthekake yen Pipe Stanchion nawakake kinerja ngédap lan kekiatan, ketemu standar dhuwur konektor Anchor samesthine ing industri marine. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.


APA TEGESÉ Pipe Stanchion ING BASA INGGRIS?


Stanchion Pipa nuduhake struktur dhukungan vertikal sing digawe saka pipa utawa pipa. Biasane digunakake ing macem-macem industri lan aplikasi kanggo nyedhiyakake stabilitas lan kekuatan kanggo struktur utawa peralatan.



Kita duwe sawetara jinis Pipe Stanchion, saben dirancang kanggo aplikasi lan tujuan tartamtu. Ing ngisor iki sawetara jinis umum:


Stanchion Pipa Tetap:Stanchions iki kaku lan permanen tetep ing place.They nawakake support ngalangi lan stabilitas kanggo struktur utawa peralatan sing mbutuhake posisi tetep.

Stanchion Pipa sing bisa diatur:Stanchions iki ngidini kanggo dhuwur utawa amba adjustment.They cocok kanggo aplikasi ngendi keluwesan dibutuhake, kayata luwes handrails utawa guardrails.


Base Plate Pipa Stanchion:Stanchions iki duwe piring dhasar ing sisih ngisor sing bisa dipasang kanthi aman ing lemah utawa struktur. Padha nyedhiyakake stabilitas lan umume digunakake ing platform, trotoar, utawa dhukungan peralatan.

Stanchion Pipa sing dipasang ing tembok:Stanchions iki dirancang kanggo ditempelake langsung menyang tembok utawa lumahing vertikal. Padha asring digunakake kanggo handrails wall-dipasang utawa kanggo ndhukung peralatan utawa pipa t

topi kudu dipasang ing cedhak tembok.

Stanchion Pipa Portable:Stanchions iki entheng lan gampang dipindhah. Biasane digunakake ing aplikasi sauntara utawa portabel, kayata alangan kontrol wong akeh, pager sementara, utawa alangan keamanan situs konstruksi.


Adjustable Base Pipe Stanchion:Stanchions iki duwe basis luwes sing ngidini kanggo nyetel dhuwur lan amba. Biasane digunakake ing setelan industri kanggo ndhukung peralatan utawa pipa kanthi syarat sing beda-beda.

Sampeyan bisa milih jinis Pipe Stanchion sing cocog kanggo kabutuhan tartamtu.




Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap


Hubungi kita

Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk kanthi nderek:

Email:andy@hardwaremarine.com

Mob:+86-15865772126


24 jam online kontak:

WhatsApp / wechat: +86-15865772126


Yen sampeyan duwe pitakonan bisa hubungi kita



View as  
 
316 Stainless Steel Handrail Fittings Tee Engsel

316 Stainless Steel Handrail Fittings Tee Engsel

ANDY MARINE, produsen Cina 316 Stainless Steel Handrail Fittings Tee Hinged, dikenal kanthi kualitas lan rega murah saka hardware laut. Pilihan sing paling apik kanggo tuku 316 Stainless Steel Handrail Fitting Tee Hined.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Konektor Rel Stainless Steel 316

Konektor Rel Stainless Steel 316

Pabrik Andy Marine dumunung ing daratan China kanthi sejarah 25 taun lan duwe pengalaman ekstensif ing manufaktur Konektor Rel Stainless Steel 316. Komitmen kanggo nyedhiyakake aksesoris laut sing berkualitas lan bagean panggantos laut. Apa sampeyan pengin nggunakake dhewe utawa adol minangka agen, Andy Marine bakal dadi pilihan sing paling apik. Konektor Rel Stainless Steel 316 sing dikenalake ing ngisor iki digawe saka baja tahan karat 316 kanthi permukaan sing dipoles.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Stainless Steel 316 Marine Swivel Oint Kanggo Pipa Bimini

Stainless Steel 316 Marine Swivel Oint Kanggo Pipa Bimini

Minangka produsen profesional, ANDY MARINE pengin menehi sampeyan kualitas tinggi Stainless Steel 316 Marine Swivel Oint Kanggo Pipa Bimini. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. We wis specialized ing Marine Hardware kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi pasar ing saindenging jagad.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Steker Saluran Garboard Stainless Steel 316 Diamond

Steker Saluran Garboard Stainless Steel 316 Diamond

Kualitas Tinggi Stainless Steel 316 Diamond Garboard Drain Plug ditawakake pabrikan China ANDY MARINE. Tuku Stainless Steel 316 Diamond Garboard Drain Plug kang saka kualitas dhuwur langsung karo rega murah. Kita minangka manufaktur Hardware Marine profesional luwih saka 25 taun. Kita bisa nyedhiyani produk kualitas dhuwur lan prices competitive, lan kita bisa dadi partners apik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316 Stainless Steel 90 Derajat Handrail Tee

316 Stainless Steel 90 Derajat Handrail Tee

Minangka Produsèn profesional, ANDY MARINE pengin nyedhiyani kualitas dhuwur 316 Stainless Steel 90 Degree Handrail Tee. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti service.We wis specialized ing hardware laut kanggo luwih saka 35 taun. Produk kita digawe saka 316 stainless steel, kang wis resistance karat apik. Kita bisa nyedhiyani produk kualitas dhuwur lan prices competitive, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316 Stainless Steel Handrail Dasar Persegi Panjang

316 Stainless Steel Handrail Dasar Persegi Panjang

Minangka produsen profesional profesional 316 Stainless Steel Handrail Rectangular Base, sampeyan bisa yakin kanggo tuku 316 Stainless Steel Handrail Rectangular Base saka ANDY MARINE lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan. Kita wis khusus ing hardware laut luwih saka 35 taun. Produk kita digawe saka 316 stainless steel, kang wis resistance karat apik. Kita bisa nyedhiyani produk kualitas dhuwur lan prices competitive, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316 Stainless Steel Handrail Round Base

316 Stainless Steel Handrail Round Base

Kualitas dhuwur 316 Stainless Steel Handrail Round Base ditawakake pabrikan China ANDY MARINE. Tuku 316 Stainless Steel Handrail Round Base kang kualitas dhuwur langsung karo rega murah. Kita wis khusus ing hardware laut luwih saka 35 taun. Produk kita digawe saka 316 stainless steel, kang wis resistance karat apik. Kita bisa nyedhiyani produk kualitas dhuwur lan prices competitive, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Pabrik kita minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Pipa Stanchion ing China. Produk kita kabeh digawe ing China. Produk kita kualitas dhuwur, kelas lan awet. Lan produk polesan pangilon kita yaiku tahan korosi. We nyedhiyani layanan selaras. Lan kita bakal nyedhiyani sampeyan karo kutipan lan dhaftar rega.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept