Ngarep > Produk > Jangkar Kapal > Jangkar Marine > 316 Stainless Steel Bruce Jangkar
316 Stainless Steel Bruce Jangkar
  • 316 Stainless Steel Bruce Jangkar316 Stainless Steel Bruce Jangkar
  • 316 Stainless Steel Bruce Jangkar316 Stainless Steel Bruce Jangkar
  • 316 Stainless Steel Bruce Jangkar316 Stainless Steel Bruce Jangkar
  • 316 Stainless Steel Bruce Jangkar316 Stainless Steel Bruce Jangkar
  • 316 Stainless Steel Bruce Jangkar316 Stainless Steel Bruce Jangkar
  • 316 Stainless Steel Bruce Jangkar316 Stainless Steel Bruce Jangkar
  • 316 Stainless Steel Bruce Jangkar316 Stainless Steel Bruce Jangkar

316 Stainless Steel Bruce Jangkar

Andy Marine cumadhang kanggo nyedhiyani sampeyan karo 316 Stainless Steel Bruce Anchor. Kita bakal nyedhiyani sampeyan layanan sawise-sales paling apik lan pangiriman pas wektune. We are Produsèn hardware Marine kanggo liwat 35 taun lan duwe akeh pengalaman. Bruce Anchor duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika.
We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

316 stainless steel bruce jangkar

 

Pambuka produk

 

Minangka pabrikan profesional, Andy Marine pengin menehi sampeyan 316 Stainless Steel Bruce Anchor. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Bruce Anchor minangka jangkar sing efisien lan dipercaya sing dirancang kanggo kapal kabeh ukuran. Bruce anchor dirancang kanthi wangun unik sing ngidini dheweke bisa digali menyang dasar laut kanthi aman, nyedhiyakake pegangan sing bisa dipercaya sanajan ing kahanan sing angel.


jeneng produk

316 Stainless Steel Bruce Jangkar

Spesifikasi kasedhiya

Multiple ukuran

Standar sing tindakake kanggo

ISO 9001, CE, TUV, CSS, SGS

Sampel kasedhiya

ya wis

Metode Packing

Tas gelembung + karton kayu

Wektu produksi

10-15 dina kanggo wadhah 20ft, 20-25 dina kanggo wadhah 40ft

wektu babar pisan

Dhukungan bali lan ijol-ijolan

Istilah pembayaran

T/T

FOB loading port

Qingdao China


316 Stainless Steel Bruce Anchor316 Stainless Steel Bruce Anchor


Parameter Produk (Spesifikasi)

 

Kode     A mm  B mm C mm D mm Bobot kg
AM6001 280 102 180 130 1 kg
AM6002 350 127 220 175 2 kg
AM60025 400 150 230 140 2.5KG
AM6003 400 145 250 200 3 kg
AM6005 470 165 310 270 5 kg
AM6075 540 190 350 290 7,5 kg
AM6010 595 210 385 320 10 kg
AM6015 680 255 440 360 15 kg
AM6020 750 300 520 390 20 kg
AM6025 810 310 590 410 25 kg
AM6030 860 320 590 460 30 kg
AM6035 935 370 660 460 35 kg
AM6040 965 370 660 460 40 kg
AM6050 1010 375 700 500 50 kg
AM6080 1050 460 700 547 80 kg


Fitur Produk lan Aplikasi


316 Stainless Steel Bruce Anchor minangka jangkar sing umum digunakake lan asring digunakake ing kapal.


Bruce Anchor nduweni genggeman sing apik amarga flukes sing cetha lan desain sing efisien. Iki dirancang kanggo nembus jero menyang dhasar segara nalika kena pengaruh lan ngasilake seret sing dhuwur, nyegah nyeret utawa ngeculake lan nyedhiyakake aman sanajan ing kahanan sing ala.

Bruce Anchor minangka jangkar serbaguna sing cocog kanggo macem-macem prau kalebu prau layar, jet ski lan perahu cilik. Biasane digunakake kanggo jangkar ing perairan pesisir, pelabuhan lan lokasi lepas pantai. The 316 Stainless Steel Bruce Anchor relatif gampang kanggo nangani lan nyebarke, nggawa penak kanggo boater. Bisa cepet diangkat lan disimpen nalika ora digunakake.


Nalika nggunakake Bruce Anchor, penting kanggo duwe saham jangkar sing tepat (kombinasi rantai lan tali) lan njamin teknik jangkar sing bener kanggo nggedhekake efektifitas. Pemriksaan rutin, reresik lan pangopènan jangkar uga penting kanggo njaga urip lan kinerja.


Detail Produk

 

316 Stainless Steel Bruce Anchor minangka pilihan populer kanggo kapal jangkar. Ing ngisor iki sawetara fitur utama:


Materi

Digawe saka baja tahan karat berkualitas tinggi, sing nduweni kekuatan sing apik, tahan karat lan tahan lama. Baja tahan karat becik kanggo lingkungan segara amarga 316 Stainless Steel Bruce Anchor bisa tahan banyu asin, kahanan cuaca sing atos lan unsur korosif liyane. 


Desain

Bruce Anchor minangka jangkar bajak kanthi desain cakar ganda sing diartikulasikan. Bentuke kaya bajak, flukes bisa gampang nembus macem-macem jinis dhasar segara, kalebu wedhi, lendhut lan kerikil. Desain uga nyedhiyakake penylametan apik lan anchoring dipercaya. Nduweni desain unik sing kasusun saka flukes cekung (utawa glathi) sing poros ing engsel. Desain iki mbantu jangkar kanthi cepet lan aman ing macem-macem jinis dhasar segara kalebu wedhi, lendhut lan kerikil.


Nyetel dhewe

316 Stainless Steel Bruce Anchor nduweni fitur nyetel dhewe, tegese bisa nyetel dhewe miturut arah beban nalika kapal obah. Iki mesthekake yen jangkar wis dipasang kanthi kuat ing dhasar segara lan nyegah saka nyeret utawa ngeculake.


Gampang nggunakake

Padha relatif gampang kanggo nyimpen lan nyebarke. Desain kompak nggampangake kanggo nyimpen ing Papan, lan bisa gampang sudo utawa wungu nggunakake windlass utawa winch tangan.


Versatility

Bruce Anchor cocok kanggo prau kabeh ukuran. Asring digunakake ing prau kesenengan, yacht cilik lan prau komersial. Versatility ndadekake pilihan populer kanggo boaters saka macem-macem jinis lan ukuran.


Biaya-Efektifitas

Bahan stainless steel 316 sing digunakake ing Bruce Anchors nyedhiyakake keseimbangan sing apik antarane daya tahan lan efektifitas biaya. Nduwe ketahanan korosi sing apik banget dibandhingake karo bahan liyane nanging ora larang banget.

Sakabèhé, 316 Stainless Steel Bruce Anchor minangka pilihan sing bisa dipercaya lan serbaguna kanggo jangkar kapal sampeyan. Ketahanan korosi, desain nyetel dhewe lan gampang digunakake nggawe pilihan populer ing antarane para boaters ing saindenging jagad.


Loading & Pangiriman

 

Thanks kanggo kualitas sing unggul, kita wis nggawe hubungan mitra bisnis sing cedhak & dawa karo para pelanggan saka luwih saka 30 negara, lan kita wis entuk akeh umpan balik positif babagan kualitas kasebut.

 

316 Stainless Steel Bruce Anchor

 

Hubungi  kita 


Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk kanthi nderek: 
Email:andy@hardwaremarine.com
Mob:+86-15865772126

 

24 jam online kontak: 
WhatsApp / wechat: +86-15865772126

 

Yen sampeyan duwe pitakonan bisa hubungi kita


Hot Tags: 316 Stainless Steel Bruce Anchor, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Disesuaikan, Ing Simpenan, Dhaptar Rega, Kutipan, Mirror Poles, Ketahanan Korosi

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept